Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Myyrmäessä juhlitaan 10 päivää: runoja, rockia, joululauluja, joulukirppis, iltapäivätanssit, lastenkonsertti...

Myyrmäki-liikkeen kymmentä toimintavuotta juhlitaan mittavalla ohjelmalla Myyräncolossa ja sen edustalla 2.–11. joulukuuta.

Juhlat Myyrmäessä käynnistää perjantaina 2. joulukuuta näyttelijä Kasperi Nordman, joka lausuu runoja kello 19 alkaen Myyräncolon pihalla (Jönsaksentie 6) sijaitsevassa Runokontissa. Runokirjo vaihtelee Kirsi Kunnaksesta William Shakespeareen otsikolla Sana luo valoa kylmään ja pimeään. Runokontti ja Nordman palaavat toistamiseen seuraavanakin perjantaina 9. joulukuuta kello 18.

Myyräncolon Skenesalissa esiintyvät perjantai-iltana Lunk ja Jupiter is Blue. Ovet Skenesaliin aukeavat kello 20 ja soitto alkaa kello 21 sekä 22. Keikalle on vapaa pääsy ja se on ikärajaton. Anniskelualueen ikäraja on 18 vuotta.

Jo nyt Myyräncolon A-rapun ala-aulassa on esillä valokuvanäyttely Myyrmäki-liikkeen historiasta. Näyttely jatkuu 11. joulukuuta saakka ja siihen voi tutustua päivittäin kello 8–20.

Lauantaina 3. joulukuuta jatketaan iltapäivätansseilla Skenesalissa kello 14–16. Tanssijoiden askelia tahdittavat Raija Koso sekä Marino & Sunrise Orchestra.

Sunnuntaina järjestetään joulukirppis kello 12–16 ja ilmaisia myyntipöytiä on jaossa kello 11.30 lähtien. Jouluinen kirppis joulumusiikkeineen ja -herkkuineen ulottuu Myyräncolon pihalta juna-asemalle saakka.

Juhlaohjelmaa riittää myös ensi viikolle, kuten kuorokonsertti, jouluista yhteislaulua, keskustelutilaisuus Myyrmäen mahdollisesta kehittymisestä kulttuurikeskittymäksi ja Jytäjyrsijät-duon lastenkonsertti. Koko ohjelma löytyy täältä: myrtsi.fi.

Lue myös: Vantaan oma Kaapelitehdas on joutunut muuttamaan monta kertaa eikä sillä vieläkään ole pysyviä tiloja