Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Husin laboratorio muuttaa Myyrmäessä uusiin tiloihin

Husin Myyrmäen laboratorio muuttaa uusiin tiloihin joulukuussa. Uudet tilat sijaitset Virtatalon 1. kerroksessa.

Laboratorio on toiminut aiemmin kauppakeskus Myyrmannissa. Laboratorio palvelee jatkossa Rajatorpantien toisella puolella Virtatalossa.

Ovet uuteen laboratorioon avautuvat 19. joulukuuta. Myyrmäessä laboratoriopalvelut ovat suljettuina muuton ajan 16.–17. joulukuuta.

HUS Diagnostiikkakeskuksen päällikkö Muktar Osman kertoo muuton olevan toivottu ja tarpeellinen.

– Nykyiset tilat eivät palvele toimintaamme. Uudet tilat ovat remontoitu nimenomaan meille sopiviksi, Osman sanoo.

Osmanin mukaan Virtatalossa on enemmän väljyyttä ja lisäksi tilat ovat täysin esteettömät. Tällä hetkellä Myyrmäen Hus laboratorio palvelee vuosittain noin 93 000 ihmistä. Osman sanoo, että tavoitteena on, että jatkossa laboratorio palvelee jopa 100 000 ihmistä.

Uusien tilojen myötä myös aukioloajat pitenevät siten, että laboratorio on avoinna tunnin nykyistä pidempään eli kello 15.30 saakka. Laboratorio avautuu arkiaamuisin kello 6.45. Lauantaisin laboratorio on avoinna kello 8–14.30.

Myös työntekijöitä on Osmanin mukaan tulossa lisää. Tällä hetkellä Myyrmäen labrassa työskentelee 10–15 työntekijää.

– Lisäämme työntekijöitä sitä mukaa, kun asiakasmäärä kasvaa.

Uuden laboratorion tutkimusvalikoima laajenee. Jatkossa Myyrmäessä on mahdollisuus saada esimerkiksi sydämen EKG:n pitkäaikaisrekisteröinti eli holter-tutkimus.