Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Myyrmäessä ihmetellään, miksi heillä ei taaskaan ole jouluvaloja – "Jos on halua, sellaiset saadaan laitettua"

Tikkurilassa niitä on useissa paikoissa, Korson keskustan puissa ja valopylväissä on niitä, ne koristavat Kulttuuritalo Martinuksen edustaa Martinlaaksossa ja Kvartsiraittia Kivistössä ja muutamassa muussakin paikassa Vantaalla on niitä. Mutta Myyrmäen vilkkaasta keskustasta ne puuttuvat: jouluvalot.

Kaupungin järjestämien joulu- tai kausivalojen puutetta ihmettelee moni myyrmäkeläinen. Yksi heistä on Lena Sokka, joka kirjoitti asiasta hiljattain Myyrmäen Facebook-ryhmässä. Häntä ja lukuisia muita harmittaa, että Myyrmäki jäi jälleen ilman valoja. Nyt kaivattaisiin Myyrmäessäkin iloa ja valoa.

Sokka sanoo Vantaan Sanomille, että kaupunki ei voi piiloutua sen taakse, ettei niille ole paikkaa rakennustöiden täyttämässä keskustassa. Siihen kaupunki vetosi vastauksessaan kausivalaistuksesta jätettyyn kuntalaisaloitteeseen vuonna 2020.

– Jos on halua, sellaiset saadaan laitettua, Sokka sanoo.

Sokka toteaa, että esimerkiksi Myyrmäenraitista on rakentamisen vallassa vain Myyrmannin pää ja valoja voisi laittaa Liesitorilta pohjoiseen vaikka Virtatielle saakka.

Sokka toivoo, että kaupunki kohtelisi asukkaitaan tasapuolisemmin ja että myös Myyrmäkeen saataisiin jouluvalot.

Joulun alla 2020 Myyrmäessä oli kausivalot Paalukylänpuiston vieressä kulkeneella polulla rakennustyömaan vieressä. Ne hankki rakennusyhtiö pimeälle tilapäisreitille.

Lue myös: Kausivalot tuovat taas tunnelmaa eri puolilla Vantaata – Jouluvalot syttyvät marraskuun lopussa

Vantaalle ei tule joulukatua tänä vuonna, mutta joulupukin paja saapuu kaupungintalon viereen