Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on Vantaan vuoden paras urheilutapahtuma? Vastaa kyselyyn ja ehdota suosikkiasi

Vantaalla järjestetään vauhdikkaita urheilutapahtumia pitkin vuotta.

Osa tapahtumista on kansainvälisiä ja houkuttelee osallistujia eri puolilta maailmaa. Osa tapahtumista, kuten juoksu- tai triathlonkilpailut, saa suuren joukon kuntoilijoita liikkeelle vuodesta toiseen. Ja junioriurheilussa tärkeitä turnauksia ja kilpailuja vasta riittääkin.

Mikä paikallinen urheilutapahtuma on tänä vuonna jäänyt sinun mieleesi?

Vantaan Sanomien lukijoilla on nyt mahdollisuus ehdottaa Vantaan vuoden parasta urheilutapahtumaa. Omaa suosikkiaan perusteluineen voi vinkata toimitukselle verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella tämän viikon ajan. Viimeinen äänestyspäivä on 18. joulukuuta.

Vastaamaan pääset tästä

Kokoamme lukijoiden ehdotuksista finalistit varsinaiseen äänestykseen. Tämän jälkeen voit äänestää omaa suosikkiasi Vantaan vuoden 2022 urheilutapahtumaksi.

Vantaan Sanomat palkitsee Vantaan vuoden 2022 urheilutapahtuman Vantaan kaupungin järjestämässä Vantaan liikuntagaalassa helmikuussa. Perinteinen liikuntagaala järjestetään tänä vuonna Kulttuuritalo Martinuksessa.