Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tällainen on Helenin uusin sähkönsäästötuote – "Tämä ei ole taloudellisesti kannattava ratkaisu meille"

Helen Oy lanseeraa asiakkailleen uuden hintarajoitteisen tuotteen, jonka on tarkoitus kannustaa säästämään sähköä. Helen kertoo asiasta tiedotteessaan.

Kyseessä on määräaikainen tuote, jossa sähkö maksaa 20 senttiä kilowattitunnilta ja tämän päälle tulee oman kulutuksen ajoituksen mukainen vähennys tai lisäys.

Mikäli asiakas kuluttaa suhteessa enemmän vuorokauden halpoina tunteina, hän hyötyy tästä alempana hintana. Mutta mikäli asiakas kuluttaa kalliina tunteina, hinta on hiukan suurempi. Tyypillisesti tällä joustolla voi vaikuttaa omaan hintaan +/-5 senttiä kilowattitunnilta.

Tuotteen ostaminen tapahtuu digitaalisesti verkossa ja asiakkaille lähetetään tuotteesta henkilökohtainen viesti. Se on ostettavissa vuodenvaihteesta alkaen, ja sopimus voi astua voimaan aikaisintaan 16. tammikuuta 2023 alkaen. Kyseessä on kuuden kuukauden määräaikainen sopimus, ja se on ostettava viimeistään 31. maaliskuuta 2023.

Silloin ostettu tuote on voimassa syyskuun 2023 loppuun asti. Hinta on voimassa kiinteänä koko kuuden kuukauden ajan. Helen arvioi tuotteen jatkoa määräaikaisuuden päättyessä.

– Ymmärrämme asiakkaiden huolen sähkön korkeasta ja arvaamattomasta hinnasta ja haluamme tarjota heille vakautta energiakriisissä. Luonnollisesti tämä ei ole taloudellisesti kannattava ratkaisu meille ja tulee vaikuttamaan merkittävästi koko yhtiön kannattavuuteen, toteaa Helen Oy:n myynti- ja asiakaspalvelujohtaja Anu-Elina Hintsa tiedotteessa.