Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Normal-ketjun ensimmäinen Vantaan myymälä aukeaa keväällä – Tänne se tulee

Tanskalainen halpakauppaketju Normal aikoo avata myymälän Martinlaaksoon. Myymälä on ketjun ensimmäinen Vantaalla ja sen on määrä aloittaa toimintansa keväällä.

– Valitettavasti tässä vaiheessa ei ole vielä mahdollista ilmoittaa tarkempaa avaamisajankohtaa, Normalin Suomen maajohtaja Lasse Lauridsen kertoo sähköpostitse.

Muun muassa hygieniatuotteita, kosmetiikkaa, siivoustuotteita ja lemmikkien ruokia myyvällä ketjulla on Suomessa jo 40 myymälää ja ne kaikki sijaitsevat erilaisissa kauppakeskuksissa. Lauridsen vahvistaakin, että myös Martinlaaksossa liikkeen sijoituspaikka on juna-aseman viereinen ostari.

Myymäläpäällikön ja muun henkilökunnan haku on jo käynnissä. Kaikkiaan vahvuus tulee Lauridsenin mukaan olemaan kymmenisen henkilöä.

Vasta viime vuonna Suomen valloituksensa aloittaneen yhtiön myymälöitä on Helsingissä seitsemän ja Espoossa viisi.

– On varmaa, että seuraavan vuoden sisään pääkaupunkiseudulla niitä nähdään vielä lisää, Lauridsen toteaa ja sanoo, että sijoitusmahdollisuuksia on myös Vantaalla tutkittu jo pitkään ja tutkitaan edelleenkin koko ajan.

Normal avasi ensimmäisen kauppansa Tanskassa keväällä 2013. Nyt ketjuun kuuluu jo yli 400 myymälää Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Alankomaissa, Ranskassa, Suomessa ja Portugalissa.

Yhtiö kertoo kotisivuillaan hankkivansa tavaraa ilman turhia välikäsiä kaikkialta EU-maista ja mainostaa myyvänsä "normaaleja tuotteita epänormaalilla hinnalla". Tästä juontuu myös ketjun nimi.

Lue myös:

Halpahallit menestyvät vaikeinakin aikoina – tästä se johtuu

"Liki joka toinen suomalainen asiakkaana" – halpayhtiöltä uusi peliliike

Uusia myymälöitä muuttaa Tikkuriin, vaikka kauppakeskuksen purkua on väläytelty – tuoreina tulokkaina tunnettu halpakauppaketju ja etninen vaateliike