Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Taas uusi logistiikkakeskus Vantaalle – jättiyhtiö laajentaa toimintaansa Hakkilassa

Maailman kolmanneksi suurin logistiikkayritys DSV laajentaa varastointitoimintaansa Vantaalla.

Yhtiö rakennuttaa yhdessä Logicentersin kanssa uuden logistiikkakeskuksen Hakkilaan.

DSV kertoo asiasta tiedotteessa.

Lue myös: Vantaa on täynnä logistiikkakeskuksia, mutta onko se ainoastaan hyvä asia? – Tällaisista yrityksistä olisi kaupungille enemmän hyötyä

Tavoitteen mukaan uusi 11 000 neliön logistiikkakeskus valmistuu kevään 2024 loppupuolella lähelle yhtiön nykyistä päätoimipaikkaa Trukkikujalla.

DSV:n valtava Trukkikujan logistiikkakeskus otettiin käyttöön 2019.

Lue myös: Vantaalle nousee jättimäinen logistiikkakeskus – työllistää jopa 500 ihmistä

Uuden keskuksen suunnittelussa on huomioitu erityisesti kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys, ja sinne asennetaan muun muassa aurinkopaneeleja.

– Uusi, moderni logistiikkakeskus tukee erinomaisesti kasvustrategiaamme ja mahdollistaa meille ja asiakkaillemme nykyaikaista lisäkapasiteettia erittäin halutulla alueella, jossa on jo valmiina merkittävä DSV-infrastruktuuri. Tästä tulee mahtava logistiikkakampus, sanoo tiedotteessa DSV Solutions Oy:n toimitusjohtaja Jan Magnus Nordberg.

Lue myös: Tammistoon ei saanut tehdä Prismaa – Nyt keskelle kauppoja aiotaan rakentaa raskasta liikennettä tuova logistiikkaterminaali