Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Myyrmäki-hallissa nähdään niin remonttipiiskuri kuin huippukokkikin – ruudusta tuttuja asiantuntijoita vilahtelee messuilla

Rakenna & Remontoi -messutapahtuma Myyrmäki-hallissa (Raappavuorentie 10) esittelee tuttuun tapaan tuotteita, palveluja ja työmenetelmiä. Täsmätietoa on tarjolla tammikuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävien messujen ohjelmalavallakin, jossa vierailee kaikkina kolmena päivänä televisiosta tuttuja alan asiantuntijoita.

Grand Designs Suomi -ohjelman juontajana tunnettu Samppa Lappalainen avaa muun muassa, miten rakentamisessa ja remontoimisessa tulisi huomioida vaikutukset ilmastoon ja luontoon. Hän selvittää myös, millaisia hyötyjä projekteissa voidaan saavuttaa arkkitehdin avulla.

”Remonttipiiskuri” eli Perttu Sirviö käy läpi kylpyhuone- ja saunaremonttien olennaisia asioita. Yleisöllä on mahdollisuus kysyä ja keskustella märkätilojen remontoinnista Sirviön kanssa koko hänen esityksensä ajan.

Lue myös: Rakennusyrittäjä: "Parhaat rakennusmiehet löytyvät puskaradion kautta"

Siitä mistä voi säästää ja mihin kannattaa panostaa taloremontissa vinkkaa omien kokemustensa pohjalta asuntosijoittaja sekä some- ja podcast-vaikuttaja Natalia Salmela, joka esittelee 70-luvun taloonsa liittynyttä remonttia budjetteineen.

Lisäksi Salmela ja huippukokki Harri Syrjänen pohtivat live-podcastissa, millaisista elementeistä kestävä keittiö syntyy ja paljonko pitää varata rahaa kodinkoneisiin. Samalla kuullaan kokemuksia pieleen menneistä keittiöratkaisuista ja jaetaan vinkkejä onnistumiseen.

Suomen kaunein piha ja Huvila & Huussi -ohjelmista tuttu pihasuunnittelija Kati Jukarainen johdattaa puutarhan perustamisen alkeisiin ja neuvoo, mitä lajikkeita valita ja kuinka puutarhasta saa helppohoitoisen.

Messuilla käydään myös paneelikeskustelu tulevaisuuden kaupunkirakentamisesta ja viihtyisästä asumisesta.

Messut ovat auki pe 27.1. kello 12–18, ja la–su klo 10–17. Kertalipun hinta on 12 euroa (ennakkoliput 22.1. asti 6 euroa), viikonloppulippu maksaa 15 euroa. Tarkempi ohjelma ja lipputiedot löytyvät osoitteesta rrmessut.fi.

Katso myös: Osaatko tehdä remppatyöt itse? Kysely paljasti, mistä löytyy Remontti-Suomi