Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Varkaat iskivät jälleen: Hakunilan urheilupuistosta vietiin lumitykkien kupariputket – Kuinka käy Suomen Cupin hiihtojen?

Hakunilan urheilupuistossa ei voida tällä hetkellä tykittää lunta, sillä lumitykkien kupariputket on varastettu. Vantaan kaupungin mukaan kupariputket varastettiin tiistaina.

Varkaat ovat iskeneet Hakunilaan myös aiemmin tänä talvena, kun Vantaan hiihtoseuran varastosta varastettiin kaikki sukset ja muut välineet.

Lue lisää: Varkaat iskivät törkeästi Vantaan Hiihtoseuran tiloihin – Hakunilan urheilupuistosta varastettiin nuorten kilpasuksia ja muuta tavaraa tuhansien eurojen edestä

– Uudet osat tykkeihin toki tilataan mahdollisimman pian, mutta voi olla, että tämän talven tykkilumet olivat tässä, kertoo liikuntajohtaja Veli-Matti Kallislahti kaupungin tiedotteessa.

Kaupungin arvioi, että helmikuussa järjestettävää hiihdon Suomen Cupin osakilpailua varten lunta on kuitenkin ehditty tykittää riittävästi. Hiihdon Suomen Cupin osakilpailu hiihdetään Hakunilan laduilla 11.–12. helmikuuta.

Itä-Uudenmaan poliisille on tehty rikosilmoitus varkaudesta ja se vastaa rikosten selvittämisen viestinnästä.

Lue myös: Kuka varasti nuorten kilpasukset Vantaan Hiihtoseuran kontista? – Poliisikaan ei tiedä ja keskeytti törkeän varkauden tutkinnan

Vantaan Hiihtoseura aloittaa keräyksen, jolla hankitaan suksikalustoa varastetun tilalle – Poliisi vetoaa suksikauppaa tekeviin: "Kannattaa varmistaa alkuperä"