Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kutkuttavatko isommat lavat? Bändikilpailun kautta voi päästä esiintymään Louhela Jamiin

Haluaisitko esiintymään tuhatpäisen yleisön eteen? Se on mahdollista Jokiuomanpuistossa Louhela Jamissa ensi kesäkuussa, jos pärjäät Can U Louhela Jam 2023 -bändikilpailussa.

Bändikisaan voivat osallistua bändit, sooloartistit ja orkesterit ilman ikä-, genre- tai aluerajoitteita. Kisaan osallistutaan yhdellä kappaleella, joka ladataan Youtube-videopalveluun. Kilpailuaika päättyy 1. maaliskuuta.

Tuomaristo valitsee kappaleiden joukosta 30, joista viisi yleisön eniten äänestämää ja tuomariston valitsema esiintyjä pääsevät Louhela Jamin lavalle Martinlaaksoon.

Viime vuonna kisaan osallistui lähes 200 kilpailijaa. Kilpailuun ilmoittaudutaan lomakkeella osoitteessa: http://louhelajam.fi/canulouhelajam.

Vähemmän tunnettujen bändien lisäksi Louhela Jamissa kuullaan aina myös isoja nimiä. Vuosien saatossa tapahtumassa ovat esiintyneet muun muassa Dingo, Miljoonasade, Atomirotta, Amorphis ja Virve Rosti. Tulevan kesän esiintyjät ja muu ohjelma julkaistaan kevään aikana.

Louhela Jam täytti viime vuonna 30 vuotta ja valittiin Vantaan Sanomien järjestämässä äänestyksessä Vuoden 2022 vantaalaiseksi kulttuuritapahtumaksi.