Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sähköyhtiöt pudottavat nyt myymänsä sähkön hintaa – Lasku kevenee myös vantaalaisilla asiakkailla

Oomin myymän sähkön hinta laskee ensin huhtikuussa ja toisen kerran toukokuussa.

Oomi Energia Oy liittyy nyt monen muun sähköyhtiön joukkoon, jotka ovat viime päivinä ilmoittaneet laskevansa myymänsä sähkön hintaa. Oomi pudottaa toistaiseksi voimassa olevien Kesto- ja Jatkuva-tuotteidensa hintoja ensin huhtikuussa ja toisen kerran toukokuussa. Hintojen lasku ei koske määräaikaisia sopimuksia. Oomin asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään, sillä muutos tapahtuu automaattisesti.

Oomi myy muun muassa Vantaan Energian tuottamaa sähköä ja Vantaan Energia on yksi Oomin osakkaista.

Jo aiemmin Oomi laski hintojaan tammi–maaliskuuksi, ja koska sähkömarkkinahinta on laskenut alkuvuonna, yhtiön on mahdollista pudottaa Kesto- ja Jatkuva-tuotteidensa hintoja.

Hinta on 1. huhtikuuta lähtien 19,90 senttiä kilowattitunnilta, johon lisätään arvonlisäveroa 10 prosenttia. Toinen alennus tulee siitä, kun arvonlisävero nousee 24 prosenttiin toukokuussa, mutta hinta pysyy silti 19,90 sentissä.

– Alentuneet sähkönhankintakustannukset sekä vähentyneet riskit mahdollistavat hintojen alenemisen, sanoo Oomin toimitusjohtaja Tuomas Oksanen tiedotteessa.

Lue vielä: Toimitusjohtaja: Vantaan Energia ei voi myydä sähköä suoraan vantaalaisille