Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viihdeorkesteri etsii jälleen soitettavaa sävellys- ja sovituskilpailun avulla – edellinen voittaja nyt tuomaristossa

Vantaan Viihdeorkesteri järjestää jo toisen kerran Markku Johanssonin nimeä kantavan kansainvälisen sävellys- ja sovituskilpailun. Tarkoituksena on löytää uutta musiikkia VVO:lle ja kunnioittaa samalla orkesterin pitkäaikaisen kapellimestarin Markku Johanssonin työtä.

Ensimmäisen kerran kilpailu järjestettiin viisi vuotta sitten.

Kilpailutöiden on oltava perillä viimeistään 15. kesäkuuta. Kilpailun palkitut teokset kuullaan osana orkesterin 75-vuotisjuhlakonserttia Helsingin Musiikkitalossa 30. syyskuuta.

Kahdessa eri sarjassa jaettava kokonaispalkintosumma on 10 000 euroa, ja sen jakamisesta päättää tuomaristo, johon kuuluva Sampo Kasurinen voitti edellisen kilpailun sävellyssarjan. Tuomariston muut jäsenet ovat Sanna Salmenkallio, Vili Ollila, Vantaan Viihdeorkesterin taiteellinen johtaja Lauri Porra ja myös Markku Johansson.

Lue myös:

Söpöysvaroitus! Katso kuvat vauvatanssijoista

Vantaan Viihdeorkesterista tuli Musiikkitalon vakiesiintyjä, joka vetää jättisalin täyteen – Martinus jäi liian pieneksi