Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

60-luvun blondit laulavat "tyttöyhtyeiden" hittejä Tikkurilassa: It's my party, Be my baby...

Nyt on tarjolla 1960-luvun nostalgiaa ja hittimusiikkia Tikkurilassa. The Sixties Blondies & The Buddies tulee Teatteri Vantaan Silkkisaliin It's my party -konsertillaan keskiviikkona 15. helmikuuta.

Blondeissa laulavat Irma Tapio, Kati Borg-Penttilä ja Eeva-Leena Pokela. Trio esittää 1960-luvun amerikkalaisten "tyttöyhtyeiden", kuten The Crystalsin ja The Ronettesiin tunnetuksi tekemiä kappaleita. Konsertissa kuullaan muun muassa Be my baby, Will you still love me tomorrow ja It's my party. Niiden lisäksi Sixties Blondies esittää monien naisartistien, kuten Dusty Springfieldin, Petula Clarkin, Carol Kingin ja Mary Hopkinin lauluja.

Tapio tunnetaan muun muassa mittavasta taustalaulajan urastaan, Borg-Penttilä Ernos-yhtyeestä ja Pokela 60-luvun Eveliina-lapsitähtenä.

Sixties Blondiesin taustayhtyeessä, The Buddiesissa, soittavat Lefa Kiviharju (basso), Suntsi Järvinen (rummut) ja Valentin Stefanov (kitara).

Konsertti alkaa kello 19.