Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Vantaan jokakesäinen yleisömagneetti julkisti esiintyjänsä – Louhelassa kuullaan Scandinavian Music Groupia ja paikallinen Liivit Boys saa fiilistellä rokkikukko Läntisen kanssa

Louhela Jam -festivaali Louhelassa Jokiuomanpuistossa järjestetään tänä vuonna 4. kesäkuuta, jolloin tapahtumaa vietetään jo 31. kerran.

Louhela Jam on suosittu koko perheen maksuton festivaali, jossa on musiikkia ja taidetta tarjolla kaikenikäisille. Viime vuonna Vantaan Sanomien tunnustuspalkinnon Vantaan kulttuurigaalassa saanut festivaali tarjoaa tapahtumia tulevana suvena kolmelta lavalta.

Esiintyjiä on noin 20. Päälavalla esiintyvät viime vuonna 20-vuotiaaksi varttunut Scandinavian Music Group, lastenbändi Zepikät, Vaskivuoren Lukiosta lähtöisin oleva Kraiden, Moska ja Hybrid Children. Lavalle nousevat myös Arttu Lindeman, Jesse Markin ja rokkikukko Tommi Läntinen, joka esiintyy Liivit Boys -bändin vieraana.

Katso myös tämä: Elämästään avoimesti uutuuskirjassa kertova Tommi Läntinen osaa jo kuunnella omia toiveitaan – juhlakiertue tuo artistin myös Vantaalle

Kakkoslavalla nähdään kuusi finalistia parhaillaan ilmoittautumisia keräävästä bändikisasta. Kisaan voi ilmoittautua mukaan vielä 1. maaliskuuta saakka

Kolmas lava tapahtumassa omistautuu juurimusiikille

Lapsia festarilla viihdyttää JamiPelle ja tekemistä on tarjolla monenlaista kasvomaalauksista onnenpyörään, QR-koodi-suunnistukseen ja unelmataidepajaan.

Viime vuonna tapahtumassa vieraili yli 10 000 kävijää. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.louhelajam.fi ja Facebookissa Louhela Jamien sivuilta, https://www.facebook.com/louhelajam.fi.