Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Martinlaakson miljoonatalo tuli taas myyntiin – Villa Grande ehti olla uudella omistajalla vain vuoden verran

Kiinteistönvälittäjä: Talon lämmityskulut ovat verrattain edulliset.

Martinlaakson Vihertiellä sijaitseva valtava omakotitalo eli Villa Grande on jälleen myytävänä. Hintapyynti spa-, kuntoilu- ja saunaosastoilla sekä yökerho-, peli- ja mediatiloilla varustetulla talolla on 2,55 miljoonaa euroa. Vuonna 1990 valmistuneessa hulppeassa kivihuvilassa on asuinpinta-alaa noin 470 neliömetriä ja kokonaispinta-alaa lähes tuhat neliötä.

Villa Grande on ollut myynnissä viikon, kertoo kiinteistönvälittäjä Mikko Naugrén Premie LKV:stä. Huvilaa myy yksityishenkilö, mutta rakennus on ollut vuokrakäytössä juhliin ja tapahtumiin. Naugrénin mukaan Villa Grandesta on saatu viime vuonna hyvät vuokraustulot, sillä sen tilat käyvät monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

– Talo sopii myös asumiseen, mutta todennäköisesti ostaja jatkaa vuokraustoimintaa, Naugrén sanoo.

Villa Grandeen on asennettu maalämpö, joten sähkölasku ei ole jäätävä.

– Talo kuuluu B-energialuokkaan ja lämmityskulut ovat verrattain edulliset.

Talon edellinen omistaja oli ulkomailla asuva yrittäjä Henry Aflecht, joka niin ikään vuokrasi huvilaa. Hän myös myi huvilaa vuosikausia ja kaupat hän teki vihdoin vuoden 2021 syksyllä.

Villa Grandessa on kuvattu muun muassa tv-ohjelmia.

Lue myös: Martinlaakson hulppean miljoonahuvilan isäntä muutti Espanjaan – "Sinkkuna mennään"