Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tunnetko Garbon ja Poutahaukat? – Yhtyeiden keulahahmot pitävät yhteiskonsertin Skenesalissa Myyrmäessä

Pitkän linjan laulaja-lauluntekijät kohtaavat toisensa perjantaina 3. maaliskuuta Myyrmäessä, kun Esa Eloranta ja Marko Haavisto pitävät yhteiskonsertin Skenesalissa (Jönsaksentie 6).

Garbo-yhtyeestä tuttu Esa Eloranta on tehnyt myös soolouraa ja kirjoittanut ahkerasti kappaleita monille muillekin artisteille. Marko

Haaviston yhtyeitä ovat olleet muun muassa Badding Rockers, Poutahaukat ja Vaeltava Vitsaus.

Marko Haavisto & Poutahaukat muistetaan myös Aki Kaurismäen elokuvasta Mies vailla menneisyyttä, jossa bändi esitti Pelastusarmeijan yhtyettä. Haavisto oli keulahahmo myös Badding Rockers -yhtyeessä, jonka musiikkia Kaurismäki käytti jo aiemmin elokuvissaan Tulitikkutehtaan tyttö ja Kauas pilvet karkaavat.

Elorannan ja Haaviston yhteistyö ei ole uutta. Viime kesänä heiltä ilmestyi Kymmenen Miljoonaa -albumi, joka koostuu kymmenestä Pelle Miljoonan klassikkokappaleesta. Mukana levyllä soittavat Janne ja Olli Haavisto ja Pelle itsekin vierailee parilla raidalla.

Lauluntekijöiden iltaan saa lippuja Tiketti.fi:stä tai ovelta. Sissänpääsy alkaa kello 18.

Katso myös:

Tapahtumapöhinä tiivistyy Myyrmäen ytimessä