Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Outolan veljekset vauhdissa Vantaalla kahdessakin paikassa – Nyt saa varautua paljastuksiin Tatun ja Patun elämästä

Suositut Tatu ja Patu -hahmot eli Outolan veljekset seikkailevat Lumosalissa Korsossa perjantaina 10. maaliskuuta kello 18.

Tatu ja Patu, elämä ja teot -esityksessä saadaan kuulla paljastuksia siitä millainen oli veljesten teini-ikä ja totuuksia kerrotaan myös Tatun ja Patun lapsuudesta. Tai totuuksia? Sen saa jokainen katsoja itse arvioida.

Linnateatterin 40-minuuttinen näytelmä Korson Lumossa alkaa kello 18. Esityksen ikäsuositus on noin 3-vuotiaasta ylöspäin.

Tatun ja Patun elämään ja tekoihin pääsee syventymään myös Martinlaaksossa. Siellä veljekset nähdään Kulttuuritalo Martinuksessa lauantaina 18. maaliskuuta kello 15 alkaen.

Sami Rannilan dramatisoima ja ohjaama esitys perustuu pariskunta Aino Havukaisen ja Sami Toivosen kirjaan Tatu ja Patu, elämä ja teot (Otava, 2018). Se oli kirjasarjan 20. kirja ja samalla juhlakirja.

Helmet-kirjastojen listauksessa kirjasarja oli viime vuonna toiseksi suosituin 63 422 lainauksellaan, noin 5 000 lainauksen verran edelle kiri Jeff Kinneyn Neropatti-sarja. Kaikkein lainatuin lastenkirja vuonna 2022 oli Tatu ja Patu, kauhea Hirviö-Hirviö ja muita outoja juttuja (Otava, 2019).