Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aina joku eksyy Vantaan Näyttämöllä – Ihmiselämän tragiikka ja suomalainen mielenmaisema piirtyvät koskettavuuden ja komiikan kautta

Vantaan Näyttämöllä Jokiniemessä saa pian ensi-iltansa Reko Lundánin kirjoittama suosittu näytelmä Aina joku eksyy.

Näytelmään sisältyy alkoholismia, tuskaa, häpeää ja katkeruutta, kaikkia meille suomalaisille perinteisesti tuttuja asioita ja tunteita. Mutta kun tragikomedialla vauhdikkaasti mennään, ahdistuksen pyörteisiin mahtuu myös se vapauttava nauru.

Kirjailijan oivaltava taitavuus antaa lähtökohtaisesti hyvän pohjan itkuun ja nauruun yltävälle koskettavuudelle. Näytelmän on ohjannut ja lavastanut Simo Lappalainen, joka tunnetaan lukemattomista ohjaustöistään Vantaan Näyttämöllä ja jonka ura teatterin parissa on kestänyt jo yli 40 vuotta.

Aina joku eksyy sai kantaesityksensä Kom-teatterissa vuonna 1998. Vantaan Näyttämöllä ensi-ilta on lauantaina 4. maaliskuuta kello 17. Rooleissa nähdään Lassi Liljanto, Jyrki Lepomäki, Leena Markovaara, Anne-Mari Godlewski, Katariina Saarela, Erkki Leinonen, Terhi Kaunismäki, Ritva-Leena Harvio ja Anniina Kontinen.

Liput 25/20 euroa, lippu.fi. Vantaan Näyttämö sijaitsee Navethaliassa osoitteessa Oraskuja 1.