Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Harvinaista herkkua Vantaalla: Maarit ja Sami Hurmerinta duokeikalla Silkkisalissa

Hurmerintojen muusikkopariskunta on pitkän uransa aikana keikkaillut Suomea ristiin rastiin, mutta kotikaupungissa Vantaalla heitä on kuultu harvemmin. Ei siihen mitään erityistä syytä ole. Mutta Maarit Hurmerinta pohtii, että yksi selitys voi olla se, ettei Vantaalla ei ole kovin paljon sopivia esiintymispaikkoja.

Teatteri Vantaan Silkkisali Tikkurilassa on sopiva, ja ensi viikolla Maarit ja Sami Hurmerinta tulevat esiintymään sinne kotoaan Hiekkaharjusta. He astuvat uudistetun teatterin lavalle ensimmäistä kertaa.

– Meidät kutsuttiin keikalle, kertoo Maarit.

Lue myös kuinka Tauno Palo sai nuoren Maaritin pään pyörälle.

Hurmerintojen esiintymispäivä on 8. maaliskuuta, kansainvälisenä naistenpäivänä. Maarit sanoo, että keikkasettiä ei ole vielä sovittu, mutta kaksikon repertuaarista löytyy melko monta äitiyteen ja naiseuteen liittyvää kappaletta. Valintaan vaikuttaa myös se, mitkä laulut toimivat duolle.

– Laulan ja soitan pianoa. Sami soittaa kitaraa ja laulaa taustat.

Teatteri Vantaa sai hiljattain uuden, oman digipianon, mutta sitä Maarit ei soita vaan tuo mukanaan oman soittimen. Se on ketterä keikkapiano, joka asetetaan telineen päälle.