Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tammistoon tulee massiivinen elektroniikkamyymälä – rakennustyöt ovat jo alkaneet

Tammistoon valmistuu kesällä 2024 Suomen suurin Power-ketjun elektroniikkamyymälä. Tammiston kauppatielle teknologiayhtiö Suunnon eteen valmistuvan myymälän rakennustyöt ovat jo alkaneet.

Lue myös: Tammistoon rakennetaan lisää liiketilaa – "Yritys tiedottaa siitä itse, kun sen aika on"

Power Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha-Mikko Saviluoto kertoo Tammiston lippulaivamyymälän olevan kooltaan lähes kolme kertaa suurempi kuin Tammiston nykyinen Power-myymälä.

– Lippulaivamyymälämme tulee olemaan selkeästi suurempi kuin aiemmat myymälämme.

Saviluodon mukana lippulaivamyymälä rakennetaan, koska asiakkaille halutaan tarjota elämyksellisiä ostokokemuksia. Hän kutsuu Tammiston tulevaa myymälää myös showroomiksi.

–  Tiedämme asiakkaiden haluavan kokeilla tuotteita ennen hankintaa. Lippulaivamyymälässä tulee olemaan kaikki mallit lähes kaikilta merkeiltä. On kaikkea keittiöistä älypuhelimiin.

Nettiostaminen kasvattaa suosiotaan, mutta Saviluoto korostaa Powerin uskovan myös kivijalkamyymälöiden vetovoimaan.

Tammiston uuden myymälän katolle asennetaan aurinkopaneelit, ja kiinteistö liitetään maalämpöön. Myymälän parkkipaikalle ja sen reunoille tulee viheralueita ja aitoihin köynnöksiä. Katolle asennetaan maksaruoho- ja niittykatto.

Lue myös: Tammistoon ei saanut tehdä Prismaa – Nyt keskelle kauppoja aiotaan rakentaa raskasta liikennettä tuova logistiikkaterminaali