Makumaailma

Vantaan parhaat ravintolat: Täältä löydät ne kootusti

Vantaan Sanomat julkaisee sisarlehtiensä kanssa kootusti arvioita pääkaupungin parhaista ravintoloista. Mukana on satoja erityyppisiä ravintoloita ja tuhansia arvioita. Klikkaat ne auki näistä otsikoista:

Kokki Valtteri Leinonen valmistaa pihviä Vantaan suosituimmassa pihviravintolassa Oklahomassa.

Vantaan Sanomat

Vantaan paras lounaspaikka 2017 on valittu. Äänestyksen voitti Smile Cateringin Lounas Bistro Kaivokselasta. Toiseksi tyli Malmi Cateringin Käpykolo Tikkurilasta. Kolmanneksi sijoittui Myyrmäestä Ravintola Sapusca.

Kaikkiaan Vantaalla on kymmeniä hyviä lounaspaikkoja. Lue täältä, miten kisaan vastannnet luonnehtivat niitä.

Kisassa annettiin kaikkiaan 1382 ääntä. Tulokset löydät täältä.

Vantaan paras ruokaravintola 2017

Vantaalaisilla on monta mainiota ravintolaa, ilmenee Vantaan Sanomien paras ruokaravintola -äänestyksestä. Kehuja sateli sekä Itä- että Länsi-Vantaalle. Kisan voitti "todella pirteä uutuus Vantaan ravintoloiden joukossa" eli Wanda´s Kitchen and Lounge Myyrmäestä, toiseksi tuli Mike´s Diner Myyrmäestä ja kolmanneksi Oklahoma Tikkurilasta.

Tuloksen voi lukea täältä. Juttuun on koottu vastaajien luonnehdintoja kymmenistä eri puolilla Vantaata sijaitsevista ruokapaikoista.

Kisassa annettiin määräaikaan mennessä kaikkiaan 2 978 ääntä.  

 

Tässä on Vantaan paras kahvila.

 

Jokaisella kahvilassakävijällä oma syynsä valita, minne menee.

Joku arvostaa hyvää kahvivalikoimaa ja asiantuntevan baristan palvelua. Toinen kahvittelee kätevästi matkan varrelle osuvassa paikassa. Koiranomistaja arvostaa ulkoilumajan kahvilaa. Ketjukahviloilla on omat kannattajansa. Myös kahvilan ilmapiiri on tärkeä.

Vantaan Sanomien yleisöäänestyksen voitti martinlaaksolainen Café Berry. Toiseksi tuli myyrmäessä sijaitseva Café Nuvo ja kolmanneksi Kahvi Charlotta Tikkurilasta.

Äänestyksen mukaan asiakkaat arvostavat ystävällistä palvelua, laadukkaita leivonnaisia ja hyvää kahvia.

Lue lisää Vantaan paras kahvila -äänestyksen tuloksista täältä.

 

Parhas Intian niemimaan keittiö on löytynyt. 

Katso, miten Vantaan ravintolat pärjäsivät kisassa yli 60 ehdokkaan joukossa.

Täällä ovat PK-seudun maukkaimmat intialaiset, pakistanilaiset, bangladeshilaiset, srilankalaiset ja nepalilaiset ruoat.

Hampurilaispaikat 2016 (mukana koko pk-seutu) 

Hampurilaisella menee nyt hyvin.Nykyisin pihvi syntyy perusjauhelihan sijasta yhä useammin laatunaudasta. Se voi olla myös kanaa, chorizoa, lohta, turskaa, muikkua, lahnaa, villisikaa, hirveä, karhua – tai tofua, seitania, sieniä, munakoisoa, avocadoa – tai cheddaria, chevreä, aurajuustoa, vuohenjuustoa...

Parhaat teollisten ketjujen burgerit

Suuren hampurilaisäänestyksen satoa: miksi Burger King on suositumpi kuin Mäkkäri ja Hese.

Vantaan paras terassi löytyi kesällä 2016 Tikkurilasta.

Vantaan parhaat olutravintolat 2016

Old Story piti paikkansa Vantaan parhaana olutravintolana. Tikkuraitin Old Story kahmi liki kolmanneksen äänistä, kun Vantaan Sanomat kysyi lukijoiltaan kaupungin parasta olutravintolaa. Kakkoseksi tuli Dixin Maltainen Metso, joka täytti juuri yhden vuoden.

Vantaan parhaat uudet ravintolat 2015

Myyrmäen Mike's Diner nappasi koko pk-seudun parhaan uuden ravintolan tittelin.

Vantaan parhaat pizzeriat 2015

”Muhiksen” mesta on Vantaan paras pizzeria. Ylästön Pizza ja Grilli voitti yleisöäänestyksen, jossa kovimman vastuksen antoivat Mamma Mia ja Jumbon Classic Pizza.

Vantaan parhaat pihviravintolat 2015

Oklahoma on Vantaan paras pihviravintola. Vain Korson Aada haastoi Tikkuraitin kunkun. Muuten hyvää pihviä saakin sitten etsimällä etsiä Vantaalta.

Vantaan parhaat olutravintolat 2015

Hyvä valikoima hyviä oluita. Aito. Ei ketjujuottola. Ei kallis. Kylmin olut. Kesähelteellä ilman muuta paras paikka juoda oluensa. Parasta katsoa jalkapalloa.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu