Esim. 19.12.2017
Esim. 19.12.2017
23.4.2017 - 18.00 - 20.00
Musiikki

Elämälle: klassinen laulukonsertti

Myyrmäen kirkko

Uomatie 1 01600 Vantaa

Klassisen musiikin maailma on salaperäinen. Konsertti – se on vain jäävuoren huippu. Taitelijat harjoittelevat vuosia, ennen kuin nousevat konserttisalin lavalle ja lahjoittavat kuulijoille osaamistaan korkeimmalla tasolla, ja samalla osan sielustaan. Ehkäpä myös siksi klassista musiikkia ja oopperalaulua pidetään ”elitistisenä” taiteena. Tosiassa kuitenkin jokainen voi nauttia taiteesta, ja arvostaa sitä - taustasta riippumatta. Musiikki on universaalinen kieli, jota ymmärretään jokaisessa maailman kolkassa, uskontoon ja ikään katsomatta. Me haluamme tuoda klassista musiikkia lähemmäs ihmisiä - siksi järjestämme ilmaisen konsertin ihanassa, valoisassa, ja akustisesti loistavassa Myyrmäen kirkossa.
Kirkkosalin panoraaman voi katsoa tästä:
http://360.preesens.fi/asiakkaat/vantaanseurakunnat/myyrmaki/kirkko/myyr...
Keitä me olemme? Olemme: sopraano Kseniia Isavnina, mezzo-sopraano Natalia Vinogradova, ja pianisti Janina Närhi.
Natalia on valmistunut Rimski - Korsakovin Konservatoriosta Pietarissa ja laulaa nyt Suomen Kansallisoopperassa. Kseniia – on kuuluisan kontratenorin, Venäjän Teatraalisen Taiteen Akatemian dosentti Jevgenij Zhuravkinin oppilas, sekä California Institute of The Arts:n stipediaatti. Janina on Richard Wagner-kulttuuriyhdistys ry:n stipendiaatti, korrepetiittori ja pianonsoiton opettaja mm. Kallion Musiikkikoulussa.
Konsertissa kuullaan teoksia viidellä eri kielellä - teosten säveltäjät ovat: O. Merikanto, N.A. Rimsky-Korsakov, J. Massenet, Ch. Gounoud, T. Kuula, A. Alexandrov, L. Bernstein, V. Bellini, C.Saint-Saëns.
Olisimme kiitollisia, jos mahdollisuuksienne mukaan pystyisitte auttamaan meitä konsertin järjestämisen kustannuksissa. Voitte tehdä lahjoituksen internetin kautta:
https://billetto.fi/en/events/elmlle
sekä käteisellä kirkossa ennen ja jälkeen konsertin.
Ohjelma 12 Euroa. VAPAA PÄÄSY

Uomatie 1
Myyrmäen kirkko