Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Kiekko-Vantaa vaihtaa taas päävalmentajaa – nyt lähtöpassit sai Kari Haakana

Kiekko-Vantaan päävalmentaja Kari Haakana on vapautettu tehtävästään. Seura tiedottaa verkkosivuillaan, että uutena päävalmentajana loppukauden ajan toimii lohipaitojen apuvalmentajana toiminut Jani Manninen

Kyseessä on jo toinen valmentajavaihdos tällä kaudella, sillä alkukauden ajan joukkuetta luotsasi Jesse Welling

Vantaan Sanomat haastatteli Haakanaa toissa viikolla ja vielä tuolloin hän totesi, että loppukauteen lähdetään kaikki tai ei mitään -asenteella

Kiekko-Vantaa on nyt Mestiksessä sijalla yhdeksän ja kaksi pistettä pudotuspelipaikasta. Runkosarjaa on jäljellä 11 ottelua.

Uusi valmentaja luotsaa joukkuetta jo tänään keskiviikkona kotiottelussa TUTO:a vastaan.

– Edelliset valmentajat ovat rakentaneet tähän hyvän pohjan. On asioita, joita on turha muuttaa. Haluan selkeyttä pelaamiseen, meidän vahvuuksia enemmän esille ja selkänojaa pelaajille. Näin lyhyessä ajassa ei dramaattisia muutoksia ole edes järkevää tehdä, Manninen kertoo seuran verkkosivuilla.

Ensi kaudella 2020–2021 päävalmentajana tulee toimimaan 1+1-vuotisella sopimuksella Mika Niskanen, joka on toiminut Jokereiden B-nuorten valmentajana viimeisten kolmen kauden ajan.

Hänen apuvalmentajanaan ensi kaudella toimii Jani Manninen.