Ulkojäillä pelataan pian pipolätkää – vielä ehdit ilmoittautua mukaan

Kortteliliigassa pelataan pipolätkää ja korttelikiekkoa matalalla kynnyksellä. Arkisto/Sirpa Repo

toimitus

Vantaan kortteliliiga täydentyy tammikuussa uusilla lajeilla, kun ulkojäillä käynnistyvät pipolätkän ja korttelikiekon sarjat.

Korttelikiekkoa pelataan Kartanonkosken liikuntapuiston jääkiekkokaukalossa (Tilkuntie). Pelit pelataan täydessä jääkiekkovarustuksessa neljällä neljää vastaan ja maalivahdit ovat myös mukana.

Tällä hetkellä korttelikiekkoon on ilmoittautunut kolme joukkuetta sekä yksittäisiä pelaajia, joista kootaan oma joukkue.

Pipolätkä eroaa korttelikiekosta siten, että lajia pelataan kolmella kolmea vastaan ilman maalivahteja. Myös varustus on kevyempi, kypärä, luistimet ja maila riittävät.

Pipolätkää pelataan maanantaisin Hiekkaharjun liikuntapuistossa, tiistaisin Korson liikuntapuistossa, keskiviikkoisin Kartanonkoskella ja torstaisin Martinlaakson urheilupuistossa.

Tällä hetkellä pipolätkään on ilmoittautunut mukaan 11 joukkuetta.

Kortteliliigaan voivat osallistua kaikki 15-vuotta täyttäneet. Jos joukkueen kaikki pelaajat ovat alaikäisiä, tulee joukkueella olla täysi-ikäinen huoltaja.

Pelaaminen on maksutonta.

Kortteliliigassa on aiemmin tänä vuonna pelattu muun muassa jalkapalloa ja sählyä.

Kortteliliigan talvilajeihin voi ilmoittautua 18.12. asti osoitteessa ww.vantaa.fi/vapaa-aika/tapahtumat/liikuntatapahtumat/vantaan_kortteliliiga

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut