Pauliina Miettinen palaa valmentajaksi Vantaalle - valmentaa TiPSin naisia ensi kaudella

Pauliina Miettinen. Arkisto/Sirpa Repo

toimitus

PauliinaMiettinen valmentaa Tikkurilan Palloseuran naisten joukkuetta ensi kaudella.

Miettinen aloittaa tehtävässään ensi vuoden alusta. Hänen apunaan toimii Emma Tillander Seura vahvistaa valmennustiimiä vielä myöhemmin.

Miettinen on ansioitunut valmentaja, joka on aiemmin valmentanut muun muassa PK-35 Vantaan naisten joukkuetta. Vuosina 2011 ja 2012 joukkue voitti sekä Suomen mestaruuden että Suomen Cupin. Lisäksi joukkue oli kahtena vuonna Mestarien Liigan pudotuspeleissä.

Omalla pelaajaurallaan Miettinen on voittanut Suomen mestaruuden HJK:n ja KontU:n paidoissa. Lisäksi hän on pelannut maajoukkueessa.

TiPSin naiset ovat tällä hetkellä Naisten Liigassa kolmantena. Nuorta joukkuetta valmentaa tällä kaudella Petteri Kaijasilta

Runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta.

Juttu korjattu klo 9.10. Korjattu juttuun, että päävalmentajaksi valittiin Pauliina Miettinen, ei Marianne Miettinen, kuten jutussa aikaisemmin virheellisesti luki. Myös jutussa oleva kuva vaihdettu samassa yhteydessä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.