Rautaa nousee - lisäpainoleuanvedon SM-kisat lauantaina Kivenlahdessa

Sirpa Repo

Kaikkiaan 89 urheilijaa taistelee lisäpainoleuanvedon paremmuudesta Espoon CrossFit 8000 -salilla tämän viikon lauantaina 11. toukokuuta.

SM-mitaleista kilpailevat naiset, miehet ja joukkueet. Junioreissa ja veteraanien sarjoissa kamppaillaan Suomen Cupin -titteleistä.

Lisäpainoleuanvedossa sarjansa voittaja on hän, joka vetää mahdollisimman suurella lisäpainolla yhden hyväksytyn leuan. Vetoyrityksiä on kolme.

Espoon kilpailun jälkeen selviää ketkä edustavat Suomea lisäpainoleuanvedon MM-kisoissa. Nekin kisat järjestetään Kivenlahdessa kesäkuussa.

Lauantaisen kisapäivän aloittavat miesten yleiset sarjat kello 12. Tämän jälkeen on naisten yleisten sarjojen vuoro. Yhteensä yleisiin sarjoihin on ilmoittautunut 49 kilpailijaa.

Poikien ja tyttöjen juniorisarjojen sekä miesten ja naisten veteraanisarjojen kilpailu käynnistyy noin kello 17. Näihin sarjoihin on tulossa yhteensä 40 leuanvetäjää.

Kilpailua, jonka järjestävät Suomen Leuanveto ry ja CrossFit 8000, seuraamaan on vapaa pääsy. Sali on Espoon Kivenlahdessa osoitteessa Ruukintie 3.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Oikeus päätti: Tammistoon ei tule Prismaa – "Hanke on nyt kuopattu"
 2. Vantaankosken hotellikylän vastustajat: Suunnitelman toteutuminen tuhoaisi virkistyskäytön ja maiseman
 3. Pula mansikanpoimijoista johti uusiin ratkaisuihin: saman pellon suomalaiset saavat ukrainalaisia isomman korvauksen – Vantaalla vain itsepoimintaa
 4. Mielipide : Kaivokselan pientalojen pihoilla ja kuisteilla liikkuu varkaita
 5. Päihtynyt ja sekava mies yritti viedä pelejä lähes 3 000 euron arvosta – hallusta löytyi myös puukko
 6. "Ajatellaan, että tehdään vain nopeasti joku pieni asia" – Joka vuosi tuhannet työntekijät loukkaantuvat pahasti pudottuaan työtehtävissä, ja siksi työsuojeluviranomainen herättelee alaa valvontahankkeella
 7. Oletko nähnyt helsinkiläistä Jeremiasta? Katosi Myllypurosta jo kesäkuussa
 8. Älä tilaa siemeniä sokkona netistä – Eksoottinen siemen voi tulla yllättävän kalliksi eikä välttämättä koskaan edes päädy multaan asti
 9. Hänninen 8.7.
 10. Ammattihuijarit iskivät taas Postin nimissä ja kymmenet ihmiset luulivat viestiä aidoksi – Rikoshyöty yli 200 000 euroa
 11. Kysely: Yli puolet suomalaisista uskoo tieteen ja asiantuntijuuden merkityksen kasvavan koronakriisin jälkeen
 12. USU: Nuorisotyöttömyys on kaksinkertaistunut korona-aikana – "Luvut ovat olleet todella hälyttäviä"
 13. Ruoka: Syötkö täytekakkua hopea- vai muovilusikalla? "Ruokailunautintoon vaikuttaa moni muukin asia kuin tekninen osaaminen", sanoo molekyyligastronomiaan perehtynyt professori Anu Hopia
 14. Pääkirjoitus: Kuinka paljon kulttuurimaisemaan voi kajota?
 15. Henkilöauton kuljettaja törmäsi pyöräilijään Kuninkaalassa

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.