PK-35 Vantaa ja EBK yhteistyöhön

Yhteistyössä molempien seurojen pelaajat voivat vaihtaa sujuvasti seurasta toiseen. Sirpa Repo

toimitus

PK-35 Vantaa ja Esbo Bollklubb tekevät jatkossa yhteistyötä, joka helpottaa nuorten pelaajien liikkumista seurojen välillä kausilla 2019 ja 2020. Seurat haluavat tukea pelaajien kehitystä kohti Suomen huippua.

Yhteistyöseurasopimusta voidaan soveltaa tyttöjen T18-ikäluokassa ja sitä nuoremmissa ikäluokissa. Nyt seurat tekevät laajempaa yhteistyötä, joka ulottuu myös seurojen täysikäisiin naispelaajiin. Sopimuksen piiriin kuuluvat nuoret pelaajat voivat liikkua vaivattomasti joukkueiden välillä.

– EBK näkee yhteistyöseurasopimuksen merkittävänä asiana seuran nuorten pelaajien kehittämisessä, mutta samalla se tukee myös seuramme oman kilpailutoiminnan kehittämistä, kertoo EBK:n puheenjohtaja Juha Pylkkö tiedotteessa.

PK-35 Vantaan päävalmentaja Jari Väisänen sanoo sopimuksen olevan hyödyksi sekä Punamustille että EBK:lle, sillä se vahvistaa espoolaisseuran motivoituneimpien pelaajien henkilökohtaista kehitystä.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut