Edis Tatli elämänsä ottelussa lauantaina 20.4. New Yorkissa

Ammattinyrkkeilijä Edis Tatli iskee seuraavan kerran 20.4. lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Madison Square Gardenissa New Yorkissa. Kehässä vastaan nousee hondurasilais-yhdysvaltalainen Teofimo Lopez. Ottelu on katsottavissa Viaplay-suoratoistopalvelussa.

Edis Tatli on voittanut ammattilaisurallaan jo 31 ottelua, joista kymmenen tyrmäyksellä. Teofimo Lopez puolestaan on nyrkkeilymaailman nouseva tähti, jonka saldona on vasta 12 ottelua mutta kaikki voittoja. Kymmenen voitoista on tullut tyrmäyksellä.

Panokset ottelussa ovat kovat, koska Tatlin tähtäimessä on lähteä tavoittelemaan kevyen sarjan maailmanmestaruutta. Tämä vaatii toteutuakseen voittoa New Yorkin illassa.

– Hieno, kova ottelu tulossa. Koskaan ei tiedä mitä matsissa tapahtuu mutta pitää pitää pää kylmänä. Seuraavaksi lähdetään hakemaan MM-vyötä, Tatli sanoo tiedotteessa.

– Edis on hyvässä kunnossa ja lähdemme matkaan vain ja ainoastaan voittamaan. Lopez "hype" paljastuu 20.4., lupaa valmentaja Pekka Mäki tiedotteessa.

– En lepää ennen kun meillä on maailmanmestari Suomessa,lupaa Mäki.

Tatli on vasta kolmas suomalaisnyrkkeilijä, joka ottelee historiallisessa Madison Square Gardenissa. Edellinen suomalaisottelija samaisella areenalla oli Eva Wahlström, joka otteli Katie Tayloria vastaan viime joulukuussa.

– Olemme seuranneet Talin uraa kanavillamme jo pitkään ja tämä ottelu on tärkeä virstanpylväs Ediksen uralla. On harvinaista että suomalainen nyrkkeilijä pääsee ottelemaan legendaariseen Madison Square Gardeniin ja nämä upeat puitteet antavat ottelulle erityisen latauksen, sanoo NENT Group Finlandin urheilun vastaava tuottaja Ville Klinga tiedotteessa.Illan pääotteluna nähdään WBO-liiton välisarjan MM-ottelu, jossa vastakkain asettuvat yhdysvaltalainen Terence Crawford ja britti Amir Khan.

Nyrkkeilyilta on katsottavissa Viaplay-palvelussa. Illan selostaa Jani Rajalin ja asiantuntijana kuullaan Juho Haapojaa.