Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaveriporukoiden oma futissarja: Vantaa aloittaa harrastejoukkueiden kortteliliigan

Vantaan liikuntapalvelut perustaa harrasteurheilun kortteliliigan. Kyseessä on kokeilu, jossa lajina on jalkapallo, jota pelataan futsalin säännöillä. Jatkossa kortteliliigatoimintaa laajennetaan mahdollisesti myös muihin lajeihin.

Kokeilun tavoitteena on saada esimerkiksi kaveri- ja työporukoita pelaamaan rennolla otteella. Mukaan mahtuu kaikkiaan 32 joukkuetta.

Sarjakausi starttaa maanantaina 6. toukokuuta. Maanantaisin pelataan Hiekkaharjussa, tiistaisin Koivukylässä, keskiviikkoisin Korsossa ja torstaisin Myyrmäessä. Pelit pelataan pääsääntöisesti kello 17 ja 20 välillä.

Jokaiselle joukkueelle tulee sarjassa vähintään seitsemän ottelua. Lohkovoittajat etenevät finaaleihin, jotka pelataan maanantaina 24. kesäkuuta.

Alaikäraja toimintaan on 15 vuotta. Mikäli joukkueen kaikki pelaajat ovat alle 18-vuotiaita, joukkue tarvitsee täysi-ikäisen huoltajan tai joukkueenjohtajan.

Sarjaan osallistuminen on maksutonta.