Pettymys Vantaalla: PK-35 Vantaa pelaa ensi kaudella Ykkösessä

JalkapalloseuraPK-35 Vantaa pelaa ensi kaudella naisten Ykkösessä.

Asia varmistui torstaina, kun urheilun oikeusturvalautakunta hylkäsi seuran valituksenliigalisenssistä.

Päätös on pettymys vantaalaisseuralle.

Joukkue on kuitenkin hallitsevaSuomen mestari viime kaudelta, ja saa osallistuaSuomen edustajana naisten Mestarien liigaan.

Suomen Palloliiton lisenssikomitea ei tammikuussa myöntänyt liigalisenssiä seuralle Komitean mukaan ongelmia oli sekä taloudellisissa että oikeudellisissa asioissa.

Seura valitti päätöksestä oikeusturvalautakuntaan, mutta valitus kilpistyi etenkin talousongelmiin.

Lautakunnan mukaan PK-35 Vantaalla oli erääntyneitä ja riidattomia velkoja pelaajilleen tammikuussa 2019. Seuran olisi lisenssimääräysten mukaan pitänyt maksaa velat tai sopia kirjallisesti niiden maksamisesta jo viime vuoden marraskuussa.

Lautakunnan mukaan PK-35 Vantaa oli antanut lisenssiyksikölle myös vääriä tietoja ja laiminlyönyt vaatimuksen toimittaa vaadittuja tietoja.

Urheilun oikeusturvalautakunta on hylännyt liigalisessiä koskevan valituksen. Näin ollen PK-35 Vantaa pelaa alkavalla kaudella hallitsevana Suomen mestarina naisten Ykköstä. Sarjatasosta huolimatta PK-35 Vantaa osallistuu Suomen edustajana myös naisten Mestarien liigaan. — PK-35 Vantaa (@PK35Vantaa) 28. helmikuuta 2019

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut