Korvaako Räikkönen Jari-Matti Latvalan Toyotalla? – "Jos hän haluaa ajaa tuota autoa, annan sen hänelle"

Sport Content

F1-kuski Kimi Räikkönen on väläytellyt mahdollisuutta palata rallin MM-sarjaan F1-uransa jälkeen. Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen avaisi mielellään Räikköselle oven Toyotalle.

Mäkinen kommentoi Räikköseen liitettyjä huhuja Autosportille.

– Hän ei ole nyt testannut mitään, mutta miksipä ei? Jos hän haluaa ajaa tuota autoa, niin annan sen hänelle. Ei siitä ole epäilystäkään, Mäkinen sanoi.

Toyotan kuviot voivat mennä ensi kaudella uusiksi, sillä etenkin Jari-Matti Latvala on epäonnistunut tällä kaudella pahasti ja hänen tallipaikkansa voi hyvinkin olla vaarassa. Virolainen Ott Tänak on ollut Toyotan selkeä ykköskuski tällä kaudella. Räikkösellä ei ainakaan toistaiseksi ole Ferrarin kanssa kuljettajasopimusta ensi kaudesta.

– Tiedän, miten Kimi ajaa. Hän on hyvä kuski, eikä ole mikään hullu, Mäkinen linjasi.

Räikkösen kartturina vuosina 2010 ja 2011 toiminut Kaj Lindström muistuttaa kuitenkin, ettei Kimillä ole Toyotan kanssa sopimusta ensi kaudesta. Sen vuoksi hän on varovainen sanoissaan.

– Jos sanomme jotain, niin yhtäkkiä sanotaankin jo, että Kimi on meillä ja ajaa koko ensi kauden. Tällaiset jutut voi lähteä hieman laukalle,Toyotan urheilutoimenjohtaja Lindström muistuttaa.

Ferrarin on huhuttu olevan kiinnostunut palkkaamaan ensi kaudeksi Räikkösen tilalle Charles Leclercin

Teksti: Ville Hirvonen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.