Mersu-pomo tulistui omilleen: "Nyt täytyy kaikkien herätyskellot soida!"

Sport Content

Viime viikonloppuna Kanadan F1-osakilpailussa Montrealissa sarjaa vielä ennen kisaa johtanut Lewis Hamilton jäi sunnuntaisessa kilpailussa lopulta viidenneksi.

Hamilton menetti MM-sarjan kärkipaikkansa kisan voittajalle Ferrarin Sebastian Vettelille ja saksalaiskuski johtaa nyt sarjaa yhden pisteen turvin. Hieman lohtua tallin synkkään viikonloppuun toi Valtteri Bottaksen toinen sija.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff oli kuitenkin kisan jälkeen sydämistynyt huonosta tuloksesta ja ilmoitti kisan olleen "paskatulos" tallille. Brittiläisen The Express -lehden mukaan Wolff on tällä hetkellä mestaruustoiveista puhuttaessa "täysin epäluottavainen" niihin.

– Meillä on ollut näitä tilanteita ennenkin ja nyt täytyy kaikkien herätyskellot soida. Jokaikisen tallin jäsenen, Wolff jyrisi.

– Jokaisen täytyy miettiä miten parantaa auton suorituskykyä optimoimalla kaikki marginaalisetkin erot, koska nämä pienet marginaaliset erot tekevät lopulta sen ison eron.

– Odotimme Montrealissa automme olevan erittäin vahvan mutta niin ei käynyt. Ei voi sanoa, että auto olisi vahva joillakin radoilla ja joillakin toisilla ei. Emme olleet vahvoja Monacossa tai Singaporessa, Wolff pyöritteli.

Seuraavaksi F1-sirkus siirtyy Ranskaan, jossa kisa ajetaan Paul Ricardin radalla ensi viikolla. Tiettävästi Mercedes saanee sinne paljon uusia päivityksiä autoonsa.