Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jouki Tikkaselle uran parhaat sijoitukset maailmancupissa

Rekolan Raikkaan rytminen voimistelija Jouki Tikkanen saavutti uransa tähän mennessä parhaat sijoitukset maailmancupissa Portugalissa. Hän ylsi ensin neliottelussa kahdeksanneksi ja saavutti kaksi välinefinaalipaikkaa.

Finaaleihin pääsee karsinnan kunkin välineen kahdeksan parasta voimistelijaa. Nauha toi hänelle karsinnan viidennen sijan ja keiloissa hän oli kahdeksas.

Keilojen välinefinaalissa Tikkanen onnistui voimistelemaan kansainväliset ennätyspisteensä. Hän sijoittui siinä neljänneksi.

– Sain tehtyä kaiken. Pieni rajanylitys vei 0,3 pistettä, mutta pisteet ovat silti oikein hyvät, Tikkanen iloitsi.

Nauhafinaali ei sujunut häneltä yhtä hyvin. Siinä Tikkanen oli kahdeksas.

Voimistelija tuumii, että kova harjoittelu ja vuosien monipuolinen työ näkyi neliottelussa ja erityisesti keilojen finaalissa .

Tikkanen on vaikeuttanut kilpailuohjelmiaan koko kauden ajan. Tikkanen ja hänen valmentajansa Titta Heikkilä ovat hioneet ohjelmien koreografioita venäläisen valmentaja-koreografin Elena Holodovan kanssa Pietarissa rytmisen voimistelun maajoukkueen valmennuskeskuksessa.

Tikkanen on Vantaan kaupungin kumppanisurheilija.

Maailmancup jatkuu elokuussa kesän tauon jälkeen.