Video: Barkov syötti voittomaalin – Floridan playoff-toiveet yhä elossa

Sport Content

Aleksander Barkovin Florida Panthers piti kiinni pienistä playoff–toiveistaan jääkiekon NHL:ssä maanantaina. Florida kukisti Carolina Hurricanesin kotonaan 3–2. Barkov keräsi kamppailussa tehot 0+2. Hän antoi ensin nappisyötön ylivoimalla syntyneeseen Floridan 2–1 –johtomaaliin avauserän lopussa.

Barkov syötti 3–2 -voittomaalin kahdeksan minuuttia ennen loppua. Hän tarjoili päädystä puolustaja Alex Petrovicille, jonka laukaus löysi tiensä verkkoon.

Barkovilla on kasassa tehot 26+51=77. Hänellä on vielä neljä ottelua aikaa liittyä siihen harvinaiseen 80 pisteen suomalaiskerhoon, jonka jäsen Coloradon Mikko Rantasesta tuli maaliskuussa.

Florida on nyt viiden pisteen päässä Itäisen konferenssin viimeisellä playoff-paikalla majailevasta New Jersey Devilsistä. Philadelphia Flyers ja Columbus Blue Jackets ovat puolestaan yhden pisteen edellä New Jerseytä.

Floridalla on jäljellä neljä ottelua, New Jerseyllä, Philadelphialla ja Columbuksella kaikilla kolme. Panthers kohtaa vielä Nashvillen, Bostonin (kahdesti) ja Buffalon.

Carolina jää pudotuspelien ulkopuolelle.