Kojonkosken seuraajaksi uumoiltu: "En ole käytettävissä"

Sport Content

Mika Kojonkoski jättää Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajan tehtävät ensi kesänä pestinsä päättyessä. Hän ilmoitti viime viikolla, ettei pyri jatkokaudelle.

Kojonkosken seuraajaksi on ennustettu Olympiakomiteassa Huippuvaiheen ohjelman johtajaa ja lajiryhmävastaavaa, Mika Lehtimäkeä. Tiistaina Lehtimäki kuitenkin ilmoitti, ettei ole käytettävissä yksikön johtajan tehtävään.

– Huippu-urheiluyksikön johtajan tehtävä herättää huomattavan paljon julkista mielenkiintoa. Siksi haluan omalta osaltani rauhoittaa asian ympärillä käytävää keskustelua ja spekulointia, Lehtimäki kirjoitti kirjeessään.

– Olen päätynyt viikonlopun yli pohdittuani siihen, että en ole käytettävissä yksikön johtajan tehtävään. Olen tämän myös eilen ilmoittanut Olympiakomitean johdolle. Päätöksen taustalla on perinpohjainen henkilökohtainen pohdinta".

– Toivon, että tämä tiedonanto antaa työrauhan itselleni nykyisessä tehtävässäni. Työni Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön huippuvaiheen johtajana jatkuu 30.6.2018 saakka, ja se, mitä työkseni sen jälkeen teen, on vielä täysin avoinna.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.