Jani Manninen siirtyy Kiekko-Vantaan nuorten päävalmentajaksi

Erinomaista työtä KJT Haukoissa tehnyt Jani Manninen toimii ensi kaudella Kiekko-Vantaan A-nuorten päävalmentajana. Aino Salonen

Mikko Mannonen

KJT Haukkoja tämän kauden loppuun luotsaava lupaava valmentaja Jani Manninen luotsaa ensi kaudella Kiekko-Vantaan A-nuoria.

Kiekko-Vantaan edustusjoukkueen siipien suojaan ensi kaudeksi siirtyvän A-nuorten Mestis-joukkueen päävalmentajana toimii ensi kaudella Jani Manninen.

– Olen innoissani tästä pestistä, mutta uudet asiat aina myös jännittävät. Uusi organisaatio, uudet pelaajat ja uusi toimintaympäristö minulle. Motivaatio on ihan tapissa. Uskon, että tämä on minulle hyvä askel omalla valmentajauralla eteenpäin, hän kertoo.

Manninen on toiminut kolmella edellisellä kaudella KJT Haukkojen A-nuorten Mestis-joukkueen päävalmentajana ja tehnyt pestissään erinomaista työtä. Järvenpäässä kotiottelunsa pelaavat KJT Haukat on tällä hetkellä Mannisen komennossa nuorten Mestiksessä neljäntenä ja taistelee keväällä sarjan mestaruudesta.

– Olemme todella tyytyväisiä siitä, että saamme Janin A-nuorten päävalmentajaksi. Hän on nouseva valmentaja, jolla on suuri halu kehittyä. Jani on tehnyt todella hyvää työtä KJT Haukoissa, Kiekko-Vantaa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kai Sointu kehuu.

Helsingissä syntynyt 36-vuotias Manninen näkee A-nuorten siirtymisen edustusjoukkueen siipien suojaan hyvänä asiana.

– Se on iso mahdollisuus tietenkin pelaajille, mutta myös itselle. Pääsen näkemään läheltä kokeneita ammattilaisia työssään ja ottamaan oppia sekä keskustelemaan jääkiekosta ja valmentamisesta. Varsinkin kärkipelaajille se tuo lisäbuustia tekemiseen, KalPan ja Bluesin organisaatioissakin valmentajaurallaan toiminut Manninen tuumii.

Millaista jääkiekkoa Manninen näkee tässä kohtaa joukkueensa sitten pelaavan ensi kaudella?

– Ensi kauden pelaajamateriaali tietysti määrittää peliä tietyille raiteille, mutta aktiivista kiekonhallintapeliä pyrimme pelaamaan. Hyökkäys- ja puolustusrytmit siellä kuitenkin täytyy olla mukana. Se on varma, että lujaa mennään ja pyrimme olemaan sarjan vahvin luistelujoukkue ensi kaudella, Manninen sanoo.

– Olen pelaajaläheinen valmentaja. Avoimuus, rehellisyys ja luottamus ovat pelillisten asioiden ulkopuoliset teemat, Manninen jatkaa.

KJT Haukkojen A-nuorten ensi kauden päävalmentajana toimii liigakokemustakin omaava Jami Kauppi

Aiheeseen liittyvää

  1. Uran loppu oli uuden alku – Entinen liigapelaaja liikuttaa nyt muita 15.2.2018 19:00

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut