Video: Barkov osui kahdesti – Säteri voitti jälleen

Sport Content

Maalivahti Harri Säteri ja hyökkääjä Aleksander Barkov olivat Florida Panthersin voiton avainmiehiä jääkiekon NHL-liigassa tiistaina. Florida kukisti Vancouver Canucksin kotonaan 3–1.

Kaukalon kakkostähdeksi valittu Säteri torjui 26 laukausta. Hän on nyt voittanut neljä peräkkäistä starttiaan. 28-vuotias Säteri teki NHL–debyyttinsä 2. tammikuuta.

Vain Markus Granlund sai kiekon Säterin taakse. Kauden kahdeksannen maalinsa tehnyt Granlund karkasi toisessa erässä alivoimalla läpiajoon ja nosti Vancouverin 1–1 -tasalukemiin.

Kaukalon ykköstähdeksi valittu Barkov teki Floridan voittomaalin reilut neljä minuuttia myöhemmin. Puolustaja Mark Pysyk syötti Barkovin puolittaiseen läpiajoon eikä suomalaissentteri erehtynyt.

Barkov viimeisteli loppunumerot tyhjiin. Hän on tehoillaan 18+29=47 suomalaisten NHL-pistepörssissä kakkosena. Edellä on vain Coloradon Mikko Rantanen (17+33=50).

Florida on enää kuuden pisteen päässä Itäisen konferenssin playoff-viivasta. Vancover on lännen puolella toiseksi viimeisenä.