Myös Sanna Turunen jatkaa tappiottomana

Tuusulalainen joutui tiukille uransa toisessa kahdeksaneräisessä ottelussa.

Sanna Turunen (oik) sai kelpo vastuksen Bosnia-Hertsegovinan Sanja Ostojicistä, joka palkittiin illan parhaana ulkomaalaisnyrkkeilijänä. Robert Monstovics

Robert Monstovics

VANTAA | Kertaalleen ratkaisemattoman ammattilaisnyrkkeilyurallaan iskenyt tuusulalainen Sanna Turunen jatkoi tappiottomana Myyrmäen lauantainkin jälkeen.

Tiukille se kuitenkin otti ja vaati kaikki kahdeksan kahden minuutin pituista otteluerää.

42-vuotias Hyrylän kirkonkylässä asuva vakuutusalan palveluneuvoja voitti Bosnia-Hertsegovinan potkunyrkkeilytaustaisen Sanja Ostojicin, 24, kaikin tuomariäänin 3–0 (77–75, 78–76, 79–75) ottelussa.

Kohtaamisesta syntyi hajaäänituomion vaikutelma vielä selvästi enemmän kuin Samuli Kärkkäisen ja Reinis Porozovsin tittelitaistelusta, mutta Turunen ei allekirjoita vastaavaa arvioita.

– Vastustaja oli todella haastava ja siten myös vaikea.

– Jouduin tekemään koko ajan töitä, mutta sain kuitenkin mielestäni tehtyä jotain, kertoi Turunen, joka perehtyy täyden ajan kestäneen ottelun kuvatallenteeseen myöhimmin.

– En ole vielä ehtinyt katsoa matsia jälkiikäteen, hän sanoi sunnuntaina.

Ammattilaisillan tunnelmaa kehunut Turunen sai mieluisimman tai ainakin harvinaisimman kannattajan liki naapurissa asuvastaan äidistään Sally Kylmäluomasta.

Hän ei ollut aiemmin seurannut tyttärensä otteluja. Samoin Tuusulassa asuva Turusen isä ei päässyt tällä kerralla ottelupaikalle.

Amatöörinä 16 ottelua (11–5) iskeneelle Turuselle Ostojicin kohtaaminen oli viides ammattilaisena.

– Käsittääkseni seuraava otteluni voisi olla ennen kesää, mutta katsotaan miten asiat menevät, kun ne kuitenkin ovat vielä keskeneräisiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.