Maajoukkueessa vantaalaistungos: valmistautumisleirin pelaajista neljäsosa vantaalaisjoukkueista

Laajentunut Vanhan Porvoon Jäätelötehdas tuo uusia jäätelömakuja kesäksi. – Pelaamme suklaan kanssa, tarjolle tulee suklaasorbetti, punainen suklaa, kultaa ja suklaata... Myös lasten hartaasti toivoma päärynäjäätelö on työn alla, jäätelömestari Samuli Wirgentius kertoo. Juha Perämäki

Tero Vähämäki

Jalkapallon alle 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueleirille lähtevä ryhmä on tuttuun tapaan varsin vantaalaispainotteinen.

Eerikkilän Urheiluopistolle matkustavasta 20 pelaajan ryhmästä peräti viisi tulee vantaalaisjoukkueista.

Mukana ovat PK-35 Vantaan Emma Immonen sekä TiPS:n Joanna Tynnilä, Emmi Siren, Oona Siren ja Jenna Topra

Päävalmentaja Marko Salorannan valitsema ryhmä leireilee 30.1.–2.2. ja pelaa kaksoismaaottelun Portugalia vastaan maaliskuun alussa.

Joukkue valmistautuu Ranskassa 22.-28.3. pelattavaan EM-jatkokarsintaturnaukseen. Lohkossa pelaavat Suomen ja emäntämaa Ranskan lisäksi Ruotsi ja Skotlanti. Lohkon voittaja selviää Liettuassa toukokuussa pelattavaan ja Euroopan-mestarin ratkaisevaan lopputurnaukseen. EM-kisojen kolme parasta saavat suoran paikan Uruguayssa marras-joulukuussa pelattaviin MM-kisoihin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.