Nyt on oiva tilaisuus testata vauhtinsa Suomen nopeimman kestävyysjuoksijan kanssa – kauden kotimainen tilastokärki saapuu Vantaan maratonille

Lauantaina 14.10. juostavan Vantaan Maratonin lähtöviivalla nähdään muutama kovan tason kansallinen nimi.

SM-mitaleja kestävyysjuoksussa kahmineet Jarkko Järvenpää ja Aki Nummela ovat ilmoittautuneet mukaan Tikkurilasta starttaavaan juoksuun.

Tampereen Pyrintöä edustava Järvenpää tulee Vantaalle viimeistelemään kisakuntoaan Valencian maratonia varten. Järvenpää yrittää rikkoa Espanjassa ensi kesän EM-maratonin tulosrajan.

Järvenpää on myös hallitseva maastojuoksun Suomenmestari pitkällä matkalla ja pronssimitalisti lyhyellä matkalla. Kesän Kalevan kisoissa Järvenpää voitti Suomen-mestaruuden 10 000 metrillä ja oli hopealla 5 000 metrin juoksussa. Pyrinnön juoksija osallistuu Vantaalla puolimaratonille.

Myös Nummela on kunnostautunut uransa aikana pitkillä matkoilla. Helsingin Kisa-Veikkoja edustava juoksija kellotti syyskuun lopulla maratonin kauden kotimaisen kärkiajan 2.19.28. Berliinissä juostu aika oli myös Nummelan henkilökohtainen ennätys.

Nummela on myös moninkertainen SM-viestien ja -maratonin mitalisti.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut