Pienoiskopteri ehti olla ilmassa vain hetken MM-avajaisissa – poliisi perui kuvausluvan

MM-KISAT Kova puuskainen tuuli MM-kisojen avajaisissa aiheutti sen, että poliisi perui pienoiskoptereille myönnetyt kuvausluvat heti avajaisten ensiminuuteilla.

Anonyymi

Kova puuskainen tuuli Lahden MM-kisojen avajaisissa aiheutti sen, että poliisi perui pienoiskoptereille myönnetyt kuvausluvat heti avajaisten ensiminuuteilla.

Valokuvaaja Markus Hänninen oli saanut kuvausluvan poliisilta ja kisaorganisaation turvallisuudesta vastaavilta. Ennen lentoa hän soitti kisojen tilannekeskukseen, kuten oli sovittu.

– Juuri kun olin saanut kopterin ilmaan ja ottanut ekat kuvat, tuli soitto, että poliisi perui luvan kovien tuulenpuuskien vuoksi, Hänninen kertoi.

Hän ehti ottaa Lahden torista ja keskustasta muutaman valokuvan, joista yksi on tässä jutussa. Hännisen tietojen mukaan avajaisiin oli myönnettu kopterikuvauslupa vain kahdelle kuvaajalle.

– Ymmärrän kyllä poliisin ratkaisun tässä tilanteessa. Valokuvat tapahtumasta eivät ole niin tärkeitä kuin turvallisuus.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut