Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Robert Helenius ja Team Sauerland selvittivät riitansa - yhteistyö alkaa uudestaan

Oman tien kulkeminen todettiin hyväksi tavaksi edetä.

Ammattinyrkkeilijä Robert Helenius vahvistaa, että hän nyt vapaa mies solmimaan omat ottelunsa.

–Pystyn nyt täysin keskittymään kaikkein tärkeimpään, eli nyrkkeilemään. Kaikki oikeudelliset toimenpiteet, joihin ryhdyttiin keskinäisten sopimusriitojen ratkaisemiseksi ovat nyt takanapäin.

Saksalainen talli Team Sauerland suivaantui muutama vuosi sitten, kun porvoolaislähtöinen Robert Helenius lähti omille teilleen ovet paukkuen. Sauerlandin toimitusjohtaja Nisse Sauerland laittoi vireille oikeustoimia, jotka varjostivat Heleniuksen uraa tähän asti.

Nyt Heleniuksen Nordic Nightmare Promotions saattaa hengähtää, koska sopu astuu voimaan välittömästi ja osapuolet ovat luvanneet lakkauttaa oikeustoimet.

Robert Heleniuksen isä Kalle Helenius on todella helpottunut.

–Poika pystyy nyt keskittymään täydellisesti hänen nyrkkeilyuraansa, ja saavuttaa hänen lopullisena tavoitteensa tulla maailmanmestariksi. Tällä hetkellä yhteistyö Team Sauerlandin kanssa on molemmille osapuolille hyvä asia, Kalle Helenius näkee.

Hän korostaa, että poikansa ”Robben” taustavoima Nordic Nightmare Promotions ja Team Sauerland ovat kaksi itsenäistä toimijaa.

–Heillä on nyt sama visio nyrkkeilyotteluiden tarjoamisesta yhdessä, Kalle Helenius sanoo.

Samalla Kalle Helenius kertoo, että hän on lopettanut valmennustyöt nyrkkeilyssä kokonaan.

–Olen omasta halustani vetäytynyt eläkkeelle ja hyvillä mielin. Robertilla on asiat hyvin ja osaava tiimi takana, joten kaikilta osin näyttää hyvältä.

Molemmat osapuolet, Robbe Helenius ja Sauerland odottavat nyt tulevaisuudessa tehtävää yhteistyötä, josta sovittiin sovinnonteon yhteydessä.

Robert Heleniuksen yhteistyö Sauerlandin kanssa pitää sisällään ainakin kaksi yhteistä nyrkkeilyiltaa.

–Ensi vuoden puolelle on tosiaan suunniteltu raskaansarjan otteluita. Se osana tätä uutta yhteistyötä, eli on tarkoitus pitää maaliskuussa Helsingissä ilta, jonka tarkemmat osiot julkistetaan pian.

–Nyt kun olemme päässeet sovintoratkaisuun, odotamme innolla yhteistyötä Robertin kanssa. Maailmanluokan nyrkkeilytapahtumia pyrimme nyt järjestämään yhteistyössä Suomessa. Olemme aina uskoneet Robertin potentiaaliin tulla maailmanmestariksi. Yhdessä Nordic Nightmare Promotionsin kanssa tavoitteenamme on tuoda hänet takaisin nyrkkeilymaailman otsikoihin, Nisse Sauerland kertoo.