Purjelautailija Blinnikka sai nettikansan liikkeelle Vantaan Sanomien äänestyksessä

Vantaan Sanomien järjestämä Vuoden vantaalainen urheilija -äänestys oli loppiaiseen mennessä saanut noin 650 ääntä.

Vilkkaimmin nettiäänestys on toistaiseksi saanut liikkeelle purjelautailija Aleksandra Blinnikan kannattajia. Annetuista äänistä Blinnikka oli saanut 160.

Vantaalaisen purjelautailuperheen tytär voitti raceboard-luokassa EM-kultaa ja MM-hopeaa menneellä kaudella.

Äänestyksen kärkisijasta Blinnikan haastaa tiukimmin rytminen voimistelija Ekaterina Volkova, jonka äänisaalis oli loppiaisena 139.

Volkova voitti viime vuonna kultaa rytmisen voimistelun SM-kisojen neliottelussa ja jäi niukasti rannalle MM-kisojen ottelufinaalista.

Kolmas ehdokas, joka ylitti sadan äänen rajapyykin, oli jalkapalloseura PK-35 Vantaa. Sitä piti suosikkinaan 124 äänestäjää.

Vuoden urheiluteko -äänestykseen oli ensimmäisen kahden viikon aikana osallistunut 422 äänestäjää.

Kärkisijalla keikkui koripalloseura PuHu Juniorien järjestämä Ricoh-turnaus, joka oli kerännyt 96 äänen saaliin. Viime tammikuussa järjestetty tapahtuma rikkoi ennätyksensä, kun siihen osallistui 283 joukkuetta 50 seurasta.

Hakunilassa juostu Extreme Run ja VJS:n Vantaa Cup -jalkapalloturnaus keräsivät myös yli 70 ääntä ja sijoittuivat äänivertailun kakkoseksi ja kolmoseksi.

Vantaan Liikuntayhdistyksen, kaupungin liikuntapalveluiden ja Vantaan Sanomien edustajista koostuva valintaraati ottaa äänestystuloksen huomioon päättäessään palkittavista.

Vantaan liikuntagaala, jossa palkinnot jaetaan, järjestetään keskiviikkona 3. helmikuuta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut