Motocrossin SM-finaalit ajetaan viikonloppuna – Vantaalla kaasuttelee myös jalkapallolegenda Sami Hyypiä

Saku Mansikkamäki on kotoisin Vantaan Moottorikerhon radan naapurista Seutulasta ja SM-finaalit järjestävä VMK kutsuu 50 lähialueen asukasta kannustamaan Mansikkamäkeä. Heidän katsomonsa on erotettu koronarajoitusten mukaisesti omaksi lohkoksi. Jaakko Mansikkamäki

Vantaan Vauhtikeskuksessa (Katriinantie 31) Kiilassa ratkotaan motocrossin Suomen mestaruusmitalit viikonloppuna 4.–5. syyskuuta. Finaalissa on jaossa kaikkiaan kymmenen mestaruutta.

Koronaviruksen vuoksi kisat käydään rajoitetun yleisön edessä.

Järjestävän seuran, Vantaan Moottorikerhon, ajajilla on otettavanaan monta mitalia. MXCA-luokassa kilpaileva Saku Mansikkamäki johtaa omaa sarjaansa ennen finaalia. Myös Eelis Viemeröllä on hyvät mahdollisuudet nousta ykköseksi MX125-luokan Suomen Cupissa.

Pääluokassa ajaa Vantaan Moottorikerhon kasvatti Harri Kullas, joka kilpailee pitkästä aikaa Vantaalla. Hän on voittanut kaikki kolme ajamaansa kilpaa, mutta ollut pois kahdesta osakilpailusta. Kullas ajaa ammattilaisena Englannissa.

Sivuvaunuissa Mikko ja Henri Jumppasella on mahdollisuus SM-pronssiin.

Lauantaina voi myös nähdä, kuinka jalkapallolegenda Sami Hyypiältä sujuu päristely V45-sarjassa.

SM-finaalien aikataulu löytyy Vantaan Moottorikerhon verkkosivulta.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Vaihda vapaalle ja tule Vantaalle – täällä on kaikki!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut