Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koivukylän Palloseura saa kovan vastuksen Veikkausliigasta – "Sekuntiakaan emme lähde pelkäämään"

Vantaalaisjoukkuetta odottaa suuri haaste Suomen Cupissa.

Jalkapallon Suomen Cupin kolmas kierros tuo Havukosken tekonurmelle Veikkausliiga-seura IFK Mariehamnin.

KoiPS:n vieraat pelaavat kolme sarjaporrasta isäntiä ylempänä, joten haaste on kova.

KoiPS:n vastuuvalmentajan Toni Räisäsen mukaan joukkue lähtee erittäin innokkaasti haastamaan IFK Mariehamnia.

– Se on Cupin taikaa, että alemman sarjatason joukkueet voivat välillä yllättää, ja sitähän me lähdemme tekemään ensi tiistaina. Vastus on erittäin kova, mutta sekuntiakaan emme lähde pelkäämään, hän kertoo.

IFK Mariehamnin saaminen vastustajaksi tuli KoiPS-leiriin iloisena yllätyksenä. Vantaalaisseuran pelaajat sekä valmennus ovat kummatkin arvontaan tyytyväisiä.

– Kyllä itse toivoin juurikin IFK Mariehamnia. Onhan se siistiä. Myös pelaajat ovat sen verran innoissaan, että valmentajan ei tarvitse erikseen motivoida, naurahtaa Räisänen.

Suomen Cupin ottelu on KoiPS:lle valtava mahdollisuus. Huomio ottelua kohtaan tulee olemaan paljon normaalia suurempi. Toni Räisänen toivoo, että yleisö löytää tiistaina paikalle.

– Toivottavasti saadaan erityisesti oman seuran juniorit ja heidän vanhempansa paikalle, koska kovin usein ei saada Veikkausliigasta vieraita Koivukylään. Seura panostaa ottelutapahtumaan, joten meidän pitää vastata siihen kentällä, Räisänen hehkuttaa.

Ottelu pelataan 25. huhtikuuta kello 18.00 Koivukylän tekonurmella.