Ravintolaäänestys ratkesi: Wanda's on jälleen ykkönen – kolmanneksi kiilasi uusi nimi Piispankylästä

Äänestys: Vantaan Sanomien järjestämässä Vantaan paras ruokaravintola -äänestyksessä kahden kärki on tuttu jo useammalta vuodelta.

Ravintoloitsija Toni Aalto (kolmas vasemmalta) Wanda's Kitchen and Loungen henkilökunnan kanssa tuulettamassa voittoa. Vasemmalta Mohammed Al-Ali, Katarina Pekkanen, Aalto, Jussi Hynninen, Mia Silfver ja Viktoria Maloseva. Wanda's Kitchen and Lounge
Armi Suojanen

Armi Suojanen

Myyrmäessä sijaitseva Wanda's Kitchen and Lounge vei neljännen kerran peräkkäin Vantaan paras ravintola -äänestyksen voiton. Se keräsi ääniä 3 334 kappaletta.

Voittajaravintola saa muun muassa tällaisen kehun: "Aina siisti, hyvä palvelu ja jokaiselle jotakin. Tunnelma kiva!". Myös lasten huomioimisesta ropisi ääniä.

Toiseksi sijoittui jo kolmannen kerran simonkyläläinen La Locanda Foodland, jonka äänisaalis oli 3 086.

Sen ruokaa kommentoitiin todella hyväksi ja palvelua mukavaksi. "Palaamme aina uudelleen etenkin meze-alkupalojen vuoksi", kirjoittaa eräs äänestäjä.

Kolmas sija meni tässä kilpailussa ensimmäistä kertaa "mitalisijalle" nousseelle Pepinolle Piispankylään. Sen pizzoja kehutaan, samoin ystävällistä palvelua.

Pepino sai yhteensä 1 416 ääntä ja meni viime vuonna kolmanneksi tulleen myyrmäkeläisen Mike's Dinerin ohitse, jolle kertyi 1 034 ääntä.

Seuraavaksi tulleiden äänet hajosivat useille ravintoloille ja jäivät pitkälti alle tuhannen äänen.

Vantaan paras ruokaravintola -äänestyksessä annettiin yhteensä lähes 10 600 ääntä. Äänestyksessä olivat mukana ne Vantaalla toimivat ravintolat, jotka tarjoavat ruokaa myös iltaisin.

Wanda's on konkarivoittaja, mutta ravintolan toinen pääomistaja Toni Aalto paljastaa, että kilpailu jännitti, varsinkin näin erikoisena vuonna.

Moninkertaiselta voittajalta odotetaan pärjäämistä eikä se voi lipsua tekemisessään. Kesän jälkeen Wanda's on päivittänyt ruokalistan ja myös astiasto on uusittu, sillä esteettisyys on Aallon mukaan iso osa ruokanautintoa.

– Olemme pystyneet kehittymään.

– Ja nyt tuntuu, että olemme onnistuneet, Aalto toteaa mielissään äänestyksen voitosta.

La Locanda Foodlandin yrittäjä Serif Ciray ilahtuu myös ravintolan toisesta sijasta, vaikka ainahan olisi kiva voittaa.

– Tuntuu todella hyvältä.

Kolmannen sijan napannut Pepino Piispankylästä on toiminut Vantaalla kolme vuotta ja sijoittui ensi kertaa näin korkealle.

Ravintolayrittäjä Ismael Dagdeviren sanoo arvostavansa sijoitusta.

– Kilpailu on kovaa ja kilpailijoita on monta.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut