Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tavastkullantien liittymä Kehä III:lla Vantaalla suljetaan – parannustyöt muuttavat myös jalankulkijoiden, pyörien ja bussien reittejä

Hämeenkylän Tavastkullantieltä ei enää maanantaista 12. huhtikuuta lähtien pääse liittymään Kehä III:sta itään päin eikä kehätieltä lännen suunnalta voi ajaa Tavastkullantielle. Liittymä suljetaan Kehä III:n parannustöiden vuoksi ja poikkeusjärjestelyt ovat voimassa ainakin ensi syksyyn saakka, tiedottaa Väylävirasto.

Maanantaista alkaen ajoneuvoliikenne Hämeenkylään kiertää Vihdintien kautta.

Ajoneuvoliittymän sulkemisen lisäksi jalankulun ja pyöräilyn reitit muuttuvat, bussit siirtyvät poikkeusreitille ja kolme pysäkkiä poistuu käytöstä. Jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden on ohitettava työmaa Vanhankyläntien kautta.

Joukkoliikenne Kehä III:sta itään päin käyttää Vihdintien liittymää, mutta lännen suunnassa ajetaan normaalin reitin mukaisesti. Tietoa tarkemmista linja- ja pysäkkimuutoksista saa HSL:ltä.

Muutosten syynä on Tavastkullantien ja Kehä III:n liittymän uusiminen. Kun parannustyöt valmistuvat, Tavastkullantieltä pääsee ajamaan siltaa pitkin Kehä III:n yli Askistoon.