Vantaalla on voinut altistua koronavirukselle sisällä ja ulkona –  Tiksin Patio, Elixia, Hoplop...

Koronavirukselle on voinut altistua muun muassa kuntosalilla. Kuvituskuva
Armi Suojanen

Armi Suojanen

Helsingin kaupunki alkoi tällä viikolla julkaista listaa paikoista, joissa asiakkaana olleet ovat voineet altistua koronavirukselle. Vantaa on julkaissut vastaavaa listaa verkossa jo pitkään, jos kaikkia paikalla olleita ei ole tavoitettu.

Tällä hetkellä Vantaan listalta löytyvät:

Tiksin Patio, Tikkurila, lauantaina 10.7. klo 19–21, HopLop Vantaanportti torstaina 8.7. klo 12–16, Elixia Myyrmäki tiistaina 6.7. klo 19–20.30, Elixia Flamingo 6.7. klo 14–16 ja Fitness24Seven Vantaa Tikkurila Plus maanantaina 5.7. klo 18-20.

Tiedot ovat nähtävillä 14 päivää, mikä on THL:n ohjeistama karanteeniaika.

Jos on ollut paikalla edellä mainittuna aikana, on voinut altistua koronavirukselle ja on seurattava vointiaan erityisen tarkasti altistumisajankohtaa seuraavien 14 vuorokauden aikana.

Lievissäkin koronavirukseen viittaavissa oireissa on jäätävä heti kotiin ja hakeuduttava viipymättä koronanäytteenottoon. Yhdenkin oireen vuoksi tulisi hakeutua näytteeseen ja ohje koskee myös niitä, jotka eivät tiedä altistuneensa.

Ajan näytteenottoon voi varata netissä koronabotti.hus.fi tai terveysasemien koronapuhelimesta arkisin kello 8–18 ja viikonloppuisin kello 9–18, p. 09 839 50070. Tulosta on odotettava kotona.

Mahdollisia koronavirusinfektioon liittyviä oireita ovat haju- tai makuaistin häiriöt, yskä, hengenahdistus, päänsärky, nuha, nenän tukkoisuus, kurkkukipu, kurkun karheus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kuume, pahoinvointi, oksentelu tai ripuli.

Kommentoi

Mainos: Vantaan kaupunki

Asiakkaiden onnistuminen on työn suola

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut