Katri Somerjoki laulaa Badding-konsertissa – Tähdet, tähdet -näytelmästä enää kaksi esitystä

Vantaan Näyttämön Rauli Somerjoesta kertovasta Tähdet, tähdet -musiikkinäytelmästä on jäljellä enää kaksi esitystä, torstaina ja lauantaina, mutta Baddingin musiikkia kuullaan vielä sen jälkeenkin.

Vantaan Näyttämö ja Helsingin Juhlaveikot järjestävät Badding-konsertin Navethalian ylisillä sunnuntaina 19. syyskuuta. Samanlainen oli aiemmin kesäkuussa.

Konsertin laulusolisteina esiintyvät Katri Somerjoki, Mikael Rekola ja Arttu Lavi.

Somerjoki on Baddingin veljentytär ja kilpaillut muun muassa The Voice of Finland -tv-ohjelmassa. Lavi esittää Tähdet, tähdet -musiikkinäytelmässä nuorta Baddingia ja Rekola laulajan Kari-veljeä eli Katri Somerjoen isää.

Konsertin yhtyeenä toimivassa Helsingin Juhlaveikoissa soittaa myös tuttuja kasvoja Tähdet, tähdet -näytelmän bändistä, kuten rumpali Markku Nevalainen.

Konsertin tuotto käytetään kesäteatterin tappioihin, jotka ovat aiheutuneet koronarajoituksista eli katsojakapasiteetin supistamisesta. Vaikka Tähdet, tähdet -esitys on myynyt kohtuullisesti, tulostavoitteeseen ei päästä, sanoo teatteriyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Simo Lappalainen.

Teatterin kiinteät kulut, kuten vuokrat, rullaavat, vaikka tuloja ei tulisi lainkaan.

Toivoa asetetaan myös huoneteatterin syysnäytöksiin. Keskiviikkona 15. syyskuuta jatkuvat Viisi naista kappelissa -näytelmän esitykset. Uusia esityksiä ovat Kissat, jonka ensi-ilta on 2. lokakuuta sekä 12. marraskuuta ensiesityksensä saava Onnellisin kansa.

Kissat kertoo tehtaan naisista ja Onnellisin kansa on burleskiin liittyvä musiikkinäytelmä.

– Täytyy tehdä kovasti töitä ja kaikki keinot käytetään, että pysytään elossa, Lappalainen vakuuttaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut