Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

YIT uskoo toimitilojen kysynnän virkoamiseen – Dixin päädyn minitontille suunnitellaan 5 500 neliötä kahdeksaan kerrokseen

Rakentaminen: Tikkurilan hyvät yhteydet houkuttelevat.

Toimisto- ja kauppakeskus Dixiin on alun perin suunniteltu vielä kolmas osa rakennuksen eteläpäätyyn, mutta se on jäänyt odottamaan tilojen kysynnän kasvua. Nyt noin 600 neliömetrin suuruisen tontin omistava rakennusyhtiö YIT:ssä on huomattu, että toimistotilojen kysyntä on virkistymässä.

– Syksyllä -21 yritykset alkoivat miettiä tarpeitaan. Ihmiset ovat etätöissä, mutta myös lähityöpaikkoja tarvitaan, sanoo YIT:n Kiinteistökehitys-segmentin johtaja Ilkka Tomperi.

Tomperin mukaan toimitila-asioita on firmoissa lykätty koronan vuoksi, mutta vähitellen on pakko tehdä ratkaisuja. Tikkurila hyvien yhteyksien päässä on Tomperin mukaan "erittäin houkutteleva" vaihtoehto monen yrityksen nykyisille "ihan hyville tai keskinkertaisille" tiloille.

Dixin eteläpäätyyn on suunniteltu toimistotilaa yhteensä 5 500 neliömetriä kahdeksaan kerrokseen.

– Päätöksiä rakentamisesta ei ole tehty. Kun vuokrausaste on markkinointivaiheen jälkeen riittävä, alkaa rakentaminen, Tomperi toteaa.

Dixin ensimmäinen osa otettiin käyttöön tammikuussa 2015 ja toinen osa keväällä 2017. Dixi on nyt kokonaispinta-alaltaan 24 700 neliömetriä.

Lue myös: Tiksin Dixin kakkosvaihe kohosi korkeuksiin – kuvat